Het doel van Elle Kennedy 5*

Sabrina James weet wat ze wil in het leven. Hard studeren om goede cijfers te behalen om uiteindelijk aan Harvard te kunnen studeren. Daarvoor moet ze echter nog 2 bijbaantjes nemen om haar studie te kunnen betalen én op de koop toe moet ze kunnen omgaan met haar lastige thuissituatie. Ze woont namelijk bij haar oma en stiefvader in, die drank en luiheid niet schuwt. Ze maakt kennis met John Tucker, een ijshockeyer en besluit dat één avondje plezier wel kan. Dat moment zal echter verstrekkende gevolgen hebben voor heel haar toekomst…

Elle Kennedy heeft een vierde en laatste deel van de Off Campus serie op ons losgelaten en daar kan ik alleen maar blij mee zijn! De voorgaande delen konden me telkens zo bekoren dat er steevast een 5 sterrenbeoordeling volgde. Het doel stond dan ook op mijn wenslijstje en gezien ik nood had aan wat vermakelijke lectuur, besloot ik in maart om aan dit deel te beginnen. We maken kennis met Sabrina en John, die eerder ook al even aan bod kwamen. Hier leren we ze echter dieper kennen en staan er enkele verrassingen te wachten voor onze hoofdrolspelers. Het doel verloopt een beetje zoals alle andere delen, een enorme aantrekkingskracht, een stuk getwijfel en onzekerheid om uiteindelijk toch terecht te komen bij een happy end. Ook hier zal dat verloop niet doorbroken worden (en maar goed ook!).

Het doel heeft opnieuw een prachtige cover die lekker vrolijke kleuren heeft en de kenmerkende ‘Elle Kennedy’ stijl komt ook hier bovendrijven. Een meisje met vuurrode lippen siert de omslag en dit sluit mooi aan bij de eerdere delen. Een mooie samenhang en ook tof om de personages uit de vorige delen terug te zien keren!

Het doel is het vierde en jammer genoeg laatste deel in de Off Campus serie van Elle Kennedy. Deze keer is het de beurt aan John Tucker en Sabrina James om de hoofdrollen op te eisen en leren we hun verhaal kennen. Er zijn enkele momenten die in dit boek terugkeren, zoals bv. de dood van één van de teamgenoten. Sabrina en John leren elkaar kennen op een avondje uit en al snel spatten de vonken over. Sabrina die een duidelijk doel voor ogen heeft, wil zich niet teveel laten afleiden door Tucker. Ze wil hoge cijfers behalen om zo toegelaten te worden tot Harvard. Tussendoor moet ze kunnen omgaan met een lastige thuissituatie en moet ze haar studie combineren met twee bijbaantjes om alles kosten te kunnen betalen om te kunnen studeren binnenkort. Het avondje uit zal echter anders beslissen over haar toekomstplannen en vraag is hoe onze twee hoofdrolspelers daar op zullen reageren. Lukt het hun om alles het hoofd te bieden, of gaat één van hen er toch onderdoor? Een ontspannend boek dat ik enorm graag gelezen heb. Het is weer zo vlot geschreven en het is echt jammer dat er geen vervolgdeel meer komt van deze toffe serie. Voor Het doel geef ik (net zoals bij de vorige delen) de volle buit van 5 sterren!

5d144e9ceb7105.59322958.jpg

Het doel van Elle Kennedy

383 bladzijden

Uitgegeven in 2019 door Volt

Plaats een reactie

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑